Στην τελική ευθεία για τα 16α Βενιζέλεια Κολύμβησης

0
81

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για τη διεξαγωγή των 16ων Διεθνών Βενιζέλειων Αγώνων Κολύμβησης.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα το σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου στο Κολυμβητήριο Χανίων. Οι αγώνες διοργανώνονται από τον ΝΟΧ, σε συνεργασία με την ΚΟΕ, την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης.
Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή των 16ων Διεθνών Βενιζέλειων Αγώνων Κολύμβησης που θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου στο Κολυμβητήριο Χανίων. Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης.
Τη συμμετοχή τους στο διεθνές μίτινγκ έχουν δηλώσει δεκάδες αθλητές από πάρα πολλά Σωματεία, έχοντας σαν στόχο να διεκδικήσουν τα όρια σε Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς αγώνες.
Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη: «Ελπίζουμε οι αθλητές να πετύχουν τα όρια για τους Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς αγώνες. Με τη βοήθεια και της Περιφέρειας αλλά και τη δυναμική των αγώνων ελπίζουμε να καταστεί δυνατή η μεγαλύτερη συμμετοχή με μεγάλα ονόματα της διεθνούς κολύμβησης όπως στο παρελθόν. Ευελπιστούμε με τους αγώνες να βοηθήσουμε στον αθλητικό τουρισμό και οι αθλητές, προπονητές και παράγοντες που θα συμμετέχουν στους αγώνες να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές στον τόπο τους για τη φιλοξενία και την ομορφιά της πόλης μας και τη γενικότερα της Κρήτης».