«Όσο η αγάπη θα γίνεται πράξη»

0
117
?

Εκεί που τα ανθρώπινα μοιάζουν να οδηγούνται σε αδιέξοδο και απελπισία, η αγάπη του Θεού απλόχερα αγκαλιάζει το πλάσμα Του και θεραπεύει τους πόνους και τις πληγές του.
Το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, δια του οποίου καθημερινά ανακουφίζονται, στηρίζονται και φροντίζονται εκατοντάδες εμπερίστατοι και πολύπαθοι συνάνθρωποι μας μέσα από τις πολλαπλές δομές και δράσεις του, έζησε αυτές τις Άγιες ημέρες και πάλι το θαύμα της ανάστασης της ελπίδας.
Δεκάδες επώνυμοι και ανώνυμοι προσέφεραν από το περίσσευμα της αγάπης τους σε: χρήματα, τρόφιμα, είδη εξοπλισμού, κλινοσκεπάσματα, κ.α. χαρίζοντας χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας σε πλήθος αναγκεμένων αδελφών, καθώς προσφέρθηκαν περισσότερα από 800 δέματα αγάπης.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος, οφειλετικώς και ευγνωμόνως, ευχαριστεί πρόσωπα και Φορείς που τις ημέρες αυτές αγκάλιασαν την διακονία αγάπης, αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, όπως αυτές θεραπεύονται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της.
Ιδιαίτερα δε: Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και τον Γέροντα και Καθηγούμενο αυτής κ. Εφραίμ, την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, την ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το Ξενοδοχείο Avra Imperiall και ιδιαίτερα την κ. Αθηνά Χανιωτάκη, τα S.M. SYNKA, κ. Αλεξάκης Πρόεδρος, την εταιρεία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ», Τσατσαρωνάκη, την εταιρεία «Madona Express” AEBE, το ξενοδοχείο ‘ANASTASIA”, τους «Μύλους Κρήτης», την Κοινοπραξία Ν.Ε. Κρήτης, Ημερήσιες Κρουαζιέρες, την Ιχθυαγορά Κρήτης (Ροκάκης), τα S.M. Lidl, τον κ. Πιπεράκη Ιωάννη και την κ. Αφροδίτη Cretan.
«Όσο η αγάπη θα γίνεται πράξη, τόσο ο Χριστός θα ανασταίνεται στις πονεμένες και κατατρεγμένες ψυχές», σημείωσε ο Σεβ. Μηροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι στην γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης που το Αννουσάκειο διοργανώνει την Δευτέρα 24 Απριλίου για την ενίσχυση των δομών και δράσεων του η αγάπη του κόσμου θα πλημυρίσει την εκδήλωση.