Στον ανακριτή πατέρας και γιος – Απολογούνται για το φονικό

0
96

Τα κατώφλι του δικαστικού μεγάρου θα περάσουν σήμερα πατέρας και γιος που κατηγορούνται για την υπόθεση δολοφονίας του 23χρονος Μανόλη Στρατάκη προκειμένου να απολογηθούν.

Οι δυο άνδρες θα παρουσιαστούν στις 11 ενώπιον του ανακριτή ενώ σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι κατηγορίες δεν έχουν προσωποποιηθεί ενώ ο 54χρονος φερόμενος ως δράστης του φονικού καθώς και ο γιος του που εμφανίστηκαν παρουσιάστηκαν χτες στην αστυνομία.

Ο ένας εκ των συνυγόρων των δυο ανδρών Διονύσης Βέρρας, δήλωσε “Είναι ξεκάθαρο για την υπεράσπιση ότι πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση.  Ως ομάδα υπεράσπισης θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Έχουμε το μυαλό μας και τις δυο οικογένειες και θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι για μας δεν υπάρχει μονομέρεια στις πράξεις.

Όπως έγραψε το Cretalive, ο 54χρονος εμφανίστηκε χτες το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Μυλοποτάμου ενώ στη συνέχεια με τη συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην αστυνομία εμφανίστηκε και ο γιος του 54χρονου. Όπως τονίστηκε από την πλευρά των δικηγόρων του, ο 54χρονος παραδόθηκε ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση δολοφονίας του 23χρονου ενώ ο γιος του εμφανίστηκε στην αστυνομία λόγω των καταθέσεων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Συνήγοροι του 54χρονου είναι ο Διονύσης Βέρρας, ο Κυριάκος Κορσάββας και ο Γιώργος Κοκοσάλης.