Μοιράζει Αγάπη Και Τρόφιμα Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αποκορώνου

0
95

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αποκορώνου εν όψει του Πάσχα ετοίμασε πασχαλινά πακέτα – τσάντες προσφοράς και  ΑΓΑΠΗΣ για τις ευπαθείς ομάδες. Ένα  έργο – «ανάσα ζωής» για πολλούς συμπολίτες, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την τοπική κοινωνία, ενισχύει την κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων και κατ’  επέκταση αποτελεί σημείο αναφοράς για τον  Αποκόρωνα.

Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο και αφορά 380 οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, ένα νούμερο που δυστυχώς βρίσκεται σε ανοδική πορεία, καθώς οι δικαιούχοι του παντοπωλείου αυξάνονται πλέον καθημερινά.

Μέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλοβοήθειας και   αλληλοϋποστήριξης, έγινε η μεγάλη διανομή τροφίμων τη Μ. Δευτέρα 10 Απρίλη 2017 εις μνήμην της Ελένης Κουκουράκη, συζύγου του Γιάννη Κουκουράκη που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας και θα την θυμόμαστε όλοι μας με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τσουρέκια, κουλουράκια πασχαλινά ,δόθηκαν σε οικογένειες δικαιούχων συμπολιτών μας , ενώ την Μ. Τετάρτη θα δοθεί και αρνίσιο κρέας  προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια το Πάσχα.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμος Αποκορώνου και η Κοινωφελής επιχείρηση του ευχαριστεί όλους τους απλούς πολίτες ,ντόπιους κι Ευρωπαίους, που στέκονται  αρωγοί στο δύσκολο έργο ,τους παραγωγούς και επιχειρηματίες που προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και τους Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την ανιδιοτελή προσφορά τους, οι οποίοι  αποδεικνύουν καθημερινά ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, η αγάπη και η προσφορά προς τον Αποκόρωνα, και ειδικά προς τον συνάνθρωπό μας, είναι αξίες βαθιά ριζωμένες μέσα μας.