Ευχαριστήριο της Ένωσης Ξενοδόχων προς τον Δήμαρχο Αποκορώνου

0
77

Ευχαριστήρια επιστολή για τις πρωτοβουλίες του στο θέμα της δημιουργίας υποδομών στον Αποκόρωνα, αποστέλλει προς τον Δήμαρχο της περιοχής η Ένωση Ξενοδόχων του νομού Χανίων.

Η επίστολη

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε ,

Με αυτή την επιστολή μας ως Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων , θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τις πρωτοβουλίες που έχετε πάρει όσον αφορά για τις μελέτες και τη δημιουργία βασικών έργων υποδομής στην ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα.

Μέσα σε αυτά τα έργα συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα :

– Ολοκλήρωση του έργου του βιολογικού καθαρισμού της Γεωργιούπολης
– Μελέτη και ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού της Αλμυρίδας
– Έργα υποδομών που έχουν να κάνουν με οδοποιία και ειδικότερα με την ασφαλτόστρωση του δρόμου Τσιβαρά – Καλύβες όπως επιπλέον και η δημιουργία κόμβων στον ΒΟΑΚ , στα τμήματα Γεωργιούπολη – Πετρές και Καλύβες – Άγιοι Πάντες
– Δημιουργία μαρίνας στην περιοχή του Αποκόρωνα
– Δημιουργία καταδυτικού πάρκου στον Αποκόρωνα

Όπως επισημάνθηκε και στην μελέτη που παρουσίασαν από κοινού το ΜΑΙΧ & το Πολυτεχνείο Κρήτης , οι επισκέπτες του Ν. Χανίων θεωρούν ότι οι υποδομές χρήζουν βελτίωσης και άρα πρέπει όλοι οι φορείς να επενδύσουμε πάνω σε αυτές τις υποδομές .

Σας ευχαριστούμε για τις πρωτοβουλίες σας και ευελπιστούμε ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό .

Θα θέλαμε ακόμα να σας συγχαρούμε και για την απόκτηση 7 γαλάζιων σημαιών για το έτος 2016 – το πιο αναγνωρίσιμο οικολογικό σήμα ποιότητας – για τις παραλίες του Αποκόρωνα .