Αναζητούν τα στοιχεία που θα συνθέσουν το σκηνικό θανάτου στα Ανώγεια

0
108
Σε εξέλίξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό όλων των στοιχείων που θα οδηγήσουν στην πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης με το φονικό που συγκλονίζει τα Ανώγεια.

Από τα ευρήματα που έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί, τις μαρτυρίες και κυρίως από τον βασικό ύποπτο που αναζητείται για τη δολοφονία του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη, αναμένουν όλοι να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης.

Τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους είναι αρκετα, οδηγώντας πιθανα σε κάποια συμπεράσματα. Ομως όλα θα οδηγηθούν στη σωστή κατεύθυνση με τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος οδήγησε στο θάνατο τον νεαρό από τα Ανώγεια.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι μέσα σε κλίμα οδύνης

Η τοπική κοινωνία των Ανωγείων έχει μαυροφορεθεί, τη στιγμή που ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή, ενώ τα μέλη της οικογένειας του δράστη έχουν απομακρυνθεί από το χωριό για ευνόητους λόγους καθώς υπάρχει μεγάλη αναστάτωση σε όλη την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο 23χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Ανωγείων, στη συνέχεια όμως οι γιατροί τον συνόδευσαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή.