Χανιά: Στη φυλάκη ο 37χρονος Χανιώτης που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια (φωτο)

0
45

Θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης – Απολογήθηκε για 4 ώρες 

Τον δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης θα πάρει ο 37χρονος Χανιώτης (κάτοικος περιοχής του Δήμου Πλατανιά) που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών, ηλικίας από 9 έως 13 ετών.

Η απόφαση που ελήφθη ήταν “προσβολή γενετήσιας πράξης σε ανήλικο”, η οποία ήταν η βασική κατηγορία και θεωρείται κακουργηματική πράξη.

Μάλιστα τα στοιχεία του 37χρονου δημοσιοποιήθηκαν πριν μερικές ώρες από την Αστυνομική διεύθυνση Χανίων και αφού πρώτα είχε ληφθεί το “Οκ” από την Εισαγγελία Εφετών, για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ο 37χρονος Χανιώτης απολογήθηκε το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων και του εισαγγελέως, σε μια διαδικασία που κράτησε για περισσότερες από 4 ώρες και στο φινάλε αυτής κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία που τον βαραίνει ο 37χρονος φέρεται να ασέλγησε με σεξουαλικές πράξεις σε βάρος τελικά 5 ανήλικων ηλικίας από 9 μέχρι 13 ετών.

Ο κατηγορούμενος με πρόσχημα την παροχή βοήθειας σε μαθήματα αγγλικών φέρεται να τα οδηγούσε στο σπίτι του όπου διέμενε με τη μητέρα του και να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις.

Συμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να συνομιλούσε και μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τα παιδιά με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου ενώ βρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και υλικό σεξουαλικού περιεχομένου στον υπολογιστή του.