Χανιά | Οδηγοί προσοχή! Κατολισθήσεις σε εθνικό-επαρχιακό δίκτυο | Photos

0
157

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει εδώ και μερικές ώρες η κακοκαιρία που πλήττει τα Χανιά και έχει, πέρα από τις κατολισθήσεις, έχει μετατρέψει τους δρόμους σε… χειμάρρους.

Σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, λόγω της νεροποντής, έχουν προκληθεί κατολισθήσεις δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, η οποία σε κάποια σημεία διεξάγεται με δυσκολία και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Ιδιαίτερα περίπου ένα χλμ πριν το Έλος, στη στροφή που υπάρχει ένα μικρό νταμάρι, μεταξύ Έλους και του χωριού Λούχι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr κάποια οχήματα μπλοκαρίστηκαν από τις καταπτώσεις χωμάτινων όγκων και πετρών. Παρόλα αυτά οι οδηγοί, που ενημέρωσαν τις αρχές, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους, αναγκάστηκαν να βγάλουν τα παπούτσια τους και “τσαλαβουτώντας” μέσα στα νερά, έβγαλαν τις μεγαλύτερες πέτρες.

Αρκετές μικρές κατολισθήσεις υπάρχουν όμως κατά μήκος της εθνικής οδού και για αυτό οι οδηγοί, προς αποφυγήν ατυχήματος, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες