Την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση “κλειδί” για το μέλλον της Creta Farms

0
22

«Oι εργαζόμενοι στηρίζουν την εταιρεία, είναι εκεί και δουλεύουν. Υπάρχουν ωστόσο τα προβλήματα της άμεσης χρηματοδότησης που μας κρατάνε σε αγωνία για το μέλλον της εταιρείας», υπογράμμισε εκ μέρους των εργαζόμενων της Creta Farms ο Μανώλης Καραβάνος

Οι εργαζόμενοι στηρίζουν την εταιρεία και συνεχίζουν να δουλεύουν, κάποιοι προμηθευτές επίσης, αλλά το κλειδί θα είναι όσα αποφασιστούν στη ΓΣ των μετόχων την Τετάρτη, τόνισε εκ μέρους των εργαζόμενων της Creta Farms ο Μανώλης Καραβάνος Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.

Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει τον τελευταίο ενάμιση μήνα, η παραγωγή έχει πέσει αρκετά αλλά συνεχίζεται σε κάποιο βαθμό, είπε ο κ. Καραβάνος, «οι εργαζόμενοι στηρίζουν την εταιρεία, είναι εκεί και δουλεύουν, όποτε έχει προϊόν να παράξουν», ενώ και «κάποιοι προμηθευτές συνεργάζονται και βοηθούν». «Υπάρχουν ωστόσο τα προβλήματα της άμεσης χρηματοδότησης που μας κρατάνε σε αγωνία για το μέλλον της εταιρείας», υπογράμμισε.

Την Τετάρτη θα γίνει ΓΣ των μετόχων και αυτό αναμένεται να είναι το «κλειδί» για το μέλλον της εταιρείας, «το τι αποφάσεις θα παρθούν», συνέχισε, «εμείς έχουμε εγγυήσεις από την κυβέρνηση ότι θα κάνει ότι μπορεί για το μέλλον μας, η μπάλα έχει πάει στους μεγαλομετόχους, για κάποιες αποφάσεις, με τις τράπεζες και τον όποιο επενδυτή βρεθεί, εμείς θα είμαστε εδώ για να υποδεχθούμε οποιονδήποτε, είτε τους ίδιους είτε άλλον».