Θετικό το αλκοτέστ στον 28χρονο που «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι

0
43

Ο οδηγός, που εγκατέλειψε αβοήθητα τα θύματα του, νοσηλεύεται, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, σε ψυχιατρική κλινική, ενώ διέκοψε την θητεία του το Πολεμικό Ναυτικό.

Θετικό ήταν το δείγμα του αλκοτεστ για τον 28χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που σκότωσε και εγκατέλειψε την γιαγιά και το εγγονάκι της στις Καμάρες Αιγίου. Ωστόσο, το ποσοστό του αλκοόλ που βρέθηκε ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, όπως αναφέρει το dete.gr.

Ο 28χρονος, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, είχε χτυπήσει την περασμένη Κυριακή με σφοδρότητα την 67χρονη και το εγγόνι της, που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός αρχικά τράπηκε σε φυγή, ωστόσο οι αρχές που ειδοποιήθηκαν, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος. Μάλιστα ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, πάντως, δεν εγκατέλειψε τα θύματα του, αλλά έφυγε απο τον τόπο της τραγωδίας με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ακόμη, οι δικηγόροι του, που έχουν καλέσει τους συγγενείς των θυμάτων σε συζητήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό, αναφέρουν ότι ο 28χρονος νοσηλεύτεται σε ψυχιατρική κλινική.

Όπως έκαναν οι ίδιοι γνωστό, το Πολεμικό Ναυτικό, στέλεχος του οποίου ειναι ο 28χρονος, διέκοψε την θητεία του για διάστημα 6 μηνών.