Χανιά: 34χρονος έκλεψε κάρτα ανάληψης και έκανε ανέπαφες συναλλαγές

0
39

Ένας 34χρονος πίσω από 9 υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων στα Χανιά – Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα αξίας άνω των 2000 ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εννέα υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων και συγκεκριμένα οχτώ κλοπές σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μια κλοπή σε σπίτι.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα από την ανάλυση του τρόπου δράση και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 29.03.2019 έως και την 09.04.2019 ο 34χρονος είχε διαπράξει έξι κλοπές και δύο  απόπειρες κλοπών σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μια κλοπή σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.000 ευρώ. Επιπλέον ο 34χρονος χρησιμοποιώντας κάρτα ανάληψης χρημάτων που είχε κλέψει προέβη σε ανέπαφες συναλλαγές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.