Συγκλονιστικό τροχαίο! Τούμπαρε αμάξι σε κατοικημένη περιοχή μέσα στα Χανιά – Κατέληξε σε χώρο που παίζουν παιδιά… (pics)

0
73

Καθαρά και μόνο σε θαύμα – όσο κι αν ακούγεται η φράση τετριμμένη – δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα, νωρίς το μεσημέρι, σε κεντρική γειτονιά των Χανίων.

Το απίστευτο νέο αυτό τροχαίο, συνέβη στην οδό Άλμπερτ λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωσή της με τη Λορέτζου Μαβίλη. Όπως βλέπετε το όχημα, απογειώθηκε και τούμπαρε στην κυριολεξία σε χώρο που συνήθως υπάρχει διέλευση πεζών. Ευτυχώς, τη στιγμή του ατυχήματος, δεν υπήρχε κάποιος άνθρωπος στο σημείο, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν λάβει τραγική τροπή.

Το σημείο είναι γνώριμο στις αρχές και όπως αναφέρουν πηγές του “Κυρίου Έπαρχου” οι κάτοικοι κατ’ επανάληψη έχουν ζητήσει τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά όπως το σημερινό.

Ουδείς όμως δείχνει – εκ του αποτελέσματος – ν’ ανταποκρίνεται, ακόμη και ο ίδιος ο δήμαρχος Χανίων, ο οποίος γνωρίζει προσωπικά το θέμα, την κατάσταση και το “καθεστώς” που επικρατεί στην περιοχή.

Αιτία του κακού είναι ένα αφημένο στην τύχη του οικόπεδο, του οποίου ο νόμιμος ιδιοκτήτης – όπως καταγγέλλουν στη στήλη κάτοικοι της περιοχής – αρνείται να προβεί σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία για την θωράκιση του σημείου, παρά το γεγονός ότι ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος, για τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η επιβεβλημένη κατασκευή ενός προστατευτικού μαντρότοιχου, που θα θωρακίσει το σημείο, έχει σκαλώσει στην αδιαφορία του εν λόγω ιδιοκτήτη – όπως επιμένουν οι ίδιες πηγές – αλλά και στην αναποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο που έχουν ενημερωθεί – χωρίς να ανταποκριθούν – οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Σήμερα, επαναλαμβάνουμε, από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, το αφήνουμε στην κρίση τη δική σας, αλλά κι εκείνων που πρέπει, μπορούν και επιβάλλεται να παρέμβουν, πριν να είναι πάρα πολύ αργά…

            Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                        “Ο Κύριος Έπαρχος”