Χανιά | Σε οριακό σημείο οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση της Αμερικανίδας βιολόγου

0
28

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη, και αποτελεί κεντρικό θέμα σε κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως όλα δείχνουν έχει φθάσει σε πολύ κρίσιμο στάδιο, σε ότι αφορά την εξιχνίαση της.

Η αστυνομία το τελευταίο διάστημα έχει εστιάσει τις έρευνες της στην περιοχή που φέρεται να εθεάθη την ημέρα που εξαφανίστηκε η 60χρονη γυναίκα.

Πρόκειται για την περιοχή από το Κολυμπάρι μέχρι τα Αφράτα, όπου σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, υπάρχουν μαρτυρίες ατόμων που είδαν την βιολόγο.

Οι αρχές πάντως έχουν επικεντρώσει τις έρευνες σε συγκεκριμένα άτομα που γνωρίζουν την περιοχή και την ύπαρξη των γερμανικών καταφυγίων.

Οι προσαγωγές ατόμων είναι συνεχείς έτσι και αλλιώς, αλλά φαίνεται ότι οι αστυνομικοί πιθανότατα έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα άτομα, κατά πληροφορίες νεαρής ηλικίας, τα οποία ερευνούν, ενώ αναμένεται και το αποτέλεσμα από το γενετικό υλικό που έχουν περισυλλέξει οι αρχές.

Πιθανότατα τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, να φθάσουν από την Πρωτεύουσα στα γραφεία των Αστυνομικών των Χανίων εντός της εβδομάδας.

Μόλις γίνει αυτό, όπως είναι λογικό οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.