Δήμαρχος ξανά ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης, δείτε τι δήλωσε.

0
147

Δήμαρχος εκλέγεται ξανά ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο οποίος στο 100% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων, συγκέντρωσε ποσοστό 51,84% (4.609 ψήφοι), έναντι 48,16% (4.281 ψήφοι) που συγκέντρωσε ο κ. Σγουράκης.

Στο 50,04% έφτασε το ποσοστό αποχής.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στήθηκε ξέφρενο πανηγύρι έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, ενώ ο εκ νέου Δήμαρχος Χαράλαμπος Κουκιανάκης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Σήμερα με κάνατε χαλί και με πατήσατε», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών, ο επανεκλεγείς δήμαρχος στον Δήμο Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

«Ο Αποκόρωνας αποφάσισε την επόμενη μέρα να κινηθεί με ενότητα, ομοψυχία και συνέργειες. Με σύνθεση δυνάμεων. Ολοι μαζί να πορευθούμε, να οδηγήσουμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει. Σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Οι εκλογές τέλειωσαν και στέλνουμε το μήνυμα σε όλους ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι», σημείωσε.

Ο κ. Κουκιανάκης επισήμανε ότι «νίκησε η Δημοκρατία στον Αποκόρωνα. Νίκησε ο λαός του Αποκόρωνα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, στους συνεργάτες μου, παλαιούς και νέους, γιατί πορευτήκαμε σε δύσκολες εποχές, κάτω από δύσκολες συνθήκες, όμως εμείς τις προσπεράσαμε. Κλείσαμε τα μάτια, κλείσαμε τα αυτιά προς χάριν της ενότητας και τα καταφέραμε.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνδημότες μας και σ’ αυτούς που μας ψήφισαν και σ’ αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Τους δίνω μια μεγάλη υπόσχεση: Οτι η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάλι ορθάνοιχτη. Δεν θα τη χτυπάνε. Θα είναι ορθάνοιχτη γιατί έτσι πρέπει. Η επόμενη μέρα ανήκει σε όλους τους Αποκορωνιώτες και έτσι θα πρέπει να πορευόμαστε».