Χανιά | Καταδικάστηκαν μητέρα και πατριός που κούρεψαν το ανήλικο κορίτσι

0
45
A little girl poses for photographs to illustrate the topic of child abuse in Canberra, Monday, Oct. 28, 2013. (AAP Image/Lukas Coch) NO ARCHIVING

Στην καταδίκη του πατριού και της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού που εμφανίστηκε στο σχολείου του με κουρεμένο κεφάλι, προχώρησε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Χανίων τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το ζευγάρι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή,  ενώ τους αφαιρέθηκε και η επιμέλεια τόσο του κοριτσιού όσο και του μικρότερου αδελφού του.

Τα δύο παιδιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα όποια είχαν κακοποιηθεί από την μητέρα τους και τον πατριό τους είναι πλέον υπό την κηδεμονία του βιολογικού τους πατέρα, που ήδη έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στέλιο Ζερβάκη να συνεχίσουν από τώρα τα μαθήματα τους σε σχολείο της Αθήνας, ενώ σε ότι αφορά την μετεγγραφή τους σε σχολείου της πρωτεύουσας, όπου διαμένει μόνιμα και ο πατέρας τους, αυτή θα ολοκληρωθεί με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.