Μπαράζ πυρκαγιών στην Κρήτη

0
34

Τρεις πυρκαγιές εκδηλώθηκαν την Τρίτη σε διάφορες περιοχές της Κρήτης με την πυροσβεστική υπηρεσία να βρίσκεται επί ποδός. 

Συγκεκριμένα, η πρώτη εκδηλώθηκε στις 12 το μεσημέρι στα Χανιά, στην περιοχή της Κουντούρας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε κουζίνα επιπλωμένου δωματίουτ ξενοδοχείου καταλύματος. Στο σημείο έσπευσε το πυροσβεστικό κλιμάκιο Κανδάνου-Σελίνου και λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι τέθηκε υπό έλεγχο. Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς διενεργείο το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Μυλοπόταμος

Στα Λιβάδεια Μυλοποτάμου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμένο σπίτι λίγο μετά τις 2 και μισή το μεσημέρι. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα και πέντε υπάλληλοι. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά τις 3 ενώ επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές ενώ τα αίτια εκδήλωσης της παραμένου άγνωστα.

Χανιά

Στα Χανιά, στην οδό Γεωργηλά, λίγο μετά τις 9 και μισή το βράδυ, εκδηλώθηκε φωτιά σε κουζίνα διαμερίσματος 1ου ορόφου. Στην κατάσβεση της φωτιά συμμετείχαν πέντε υπάλληλοι με δύο οχήματα. Η φωτιά προκάλεσε ζημιές ενώ λίγο μετά τις 10 τέιθηκε υπό έλεγχο.