Σερνόταν για μέτρα το όχημα σε τροχαίο στα Χανιά λόγω μπαζών που είναι παρατημένα μήνες

0
151

Πραγματικά είναι άξιο απορίας πώς ο οδηγός βγήκε ζωντανός – Τα μπάζα που έχει παρατήσει η περιφέρεια Κρήτης εδώ και μήνες στο σημείο είχαν δημιουργήσει λάσπη

Τη ζωή μπροστά από τα μάτια του είδε να περνάει σήμερα τα ξημερώματα ένας οδηγός στα Χανιά. Ο οδηγός κινείτο στον δρόμο της Επισκοπής Κολυμπαρίου όταν πάτησε φρένο επειδή είδε αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ωστόσο ο δρόμος στον οποίο βρισκόταν ήταν πάρα πολύ ολισθηρός και γεμάτος λάσπες. Όπως καταγγέλει στο Flashnews.gr οι λάσπες είχαν προκληθεί από μπάζα και όγκους χωμάτων που βρίσκονται στον δρόμο από τις 25 Φεβρουαρίου (!) χωρίς η περιφέρεια να τα απομακρύνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτά τα παρατημένα μπάζα να αποβούν παραλίγο μοιραία για τον οδηγό.

Το αυτοκίνητό του μόλις πάτησε φρένο άρχισε να γλιστρά για τουλάχιστον 20 μέτρα με τον οδηγό να μην μπορεί να το ελέγξει. Το όχημα προσέκρουσε στην άκρη του δρόμου και ανατράπηκε.

Να σημειωθεί ότι το όχημα είναι κάμπριο και ο “ουρανός” του είναι από ύφασμα ενώ την στιγμή που ανατράπηκε ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας άλλο όχημα χωρίς ευτυχώς να συγκρουστούν.

Ο οδηγός που από το ατύχημα κατέληξε να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού, από θαύμα δεν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες