“Καλή αντάμωση αδελφέ μου” – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας δύο φίλων στην Κρήτη

0
237

Θλίψη στην Κρήτη, για το τραγικό παιχνίδι της μοίρας σε δύο καρδιακούς φίλους που έφυγαν από τη ζωή σε ηλικία μόλις 24 ετών με διαφορά λίγων μηνών.

“Καλή αντάμωση αδελφέ μου”. Αυτή ήταν η τελευταία φράση στη μαντινάδα που έγραψε ο ένας 24χρονος για τον πρόωρο χαμό του φίλου του, που πέθανε ακαριαία στις 17 Δεκεμβρίου, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του στη γέφυρα του Γερανίου στο Ρέθυμνο.

“Δεν τηνε θέλω τη ζωή ρε χωρίς εσένα”, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ο φίλος του που χθες το βράδυ “έφυγε” και αυτός σε τροχαίο δυστύχημα, ακριβώς τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του κολλητού του. Ο νεαρός, πέθανε και αυτός ακαριαία μέσα στο αυτοκινητό του, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, στη διασταύρωση της Αρχοντικής στο Ρέθυμνο.

Οι δύο κολλητοί “συναντήθηκαν” και πάλι στον ουρανό. Οι δυο οικογένειες και η τοπική κοινωνία θρηνούν για τον πρόωρο χαμό δύο νέων παιδιών ενώ η Κρήτη “προσθέτει” δύο ακόμη θανάτους νέων ανθρώπων στη λίστα με τους νεκρούς που θυσιάστηκαν στο “Μολώχ της ασφάλτου”.