Κρήτη: “Επαγγελματίας” κλέφτης είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα – Ο λογαριασμός σταμάτησε στα 121…

0
55

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ekriti.gr οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιάσει 121 υποθέσεις διαρρήξεων σε αυτοκίνητα σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού.

Ο δράστης δηλαδή, ηλικίας περίπου 40 ετών, είχε ανοίξει 121 διαφορετικά αυτοκίνητα!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο διαρρήκτης ξεκίνησε να “χτυπάει” στα αυτοκίνητα των πολιτών το 2016 με τη δράση του να λαμβάνει τέλος, φέτος τον Μάρτιο.

Όλο αυτό το διάστημα, με άκρως επαγγελματικό τρόπο και χωρίς να αφήνει εύκολα τα ίχνη του, άνοιγε τα αυτοκίνητα και έπαιρνε ότι έβρισκε.

Οι πληροφορίες λένε ότι στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων όπως προσωπικά αντικείμενα, σακίδια, κινητά τηλέφωνα και άλλα καθώς και περίπου 35.000 ευρώ. Μάλιστα, πολλά από τα κλοπιμαία αλλά και ένα μέρος των χρημάτων, έχουν επιστραφεί στα θύματά του Τυνήσιου.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο αλλοδαπός εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό, ο αριθμός των περιπτώσεων να είναι μεγαλύτερος. Πάντως, όπως λένε από την Αστυνομία, είναι η πρώτη φορά που σχηματίζεται τέτοιο σήμα για υποθέσεις διαρρήξεων.