Ηράκλειο: Αντιδρά η οικογένεια Κατσούλη στην αποφυλάκιση του 30χρονου

0
45

Η οικογένεια του άτυχου Κώστα Κατσούλη, που έχασε τη ζωή του λίγες μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γήπεδο του Ηροδότου, εκφράζει την έκπληξη της για την ταχύτητα με την οποία, διεξήχθη η διαδικασία αναίρεσης της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο, με αποτέλεσμα ο βασικός κατηγορούμενος, ένας 30χρονος, να αποφυλακιστεί, εκτός απροόπτου, σήμερα.

Η αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης είχε κατατεθεί από την υπεράσπιση του 30χρονου, που είναι ένας από τους τρεις που είχαν κριθεί ένοχοι για τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη.

Η οικογένεια Κατσούλη εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την ταχύτητα συγκλήσεως του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Ηρακλείου, το οποίο χωρίς να περιμένει την οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου την προκαθόρισε δεχόμενο αυθαίρετα ότι θα γίνει δεκτή.
“Ας βγει πρωτοσέλιδο η είδηση της αποφυλάκισης για να ξέρουν οι επίδοξη δολοφόνοι των γηπέδων ότι τελικά δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας και εγκλεισμού τους. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη δικαίωση της μνήμης του παιδιού μας και όλων των θυμάτων οπαδικής βίας”, τονίζει η οικογένεια”.