Καταγγελία από την ιδιοκτήτρια του χωραφιού από όπου περνάει ο νέος αυτοσχέδιος δρόμος στον Κερίτη – Ζητάει να εντοπιστούν οι “δράστες” και να κλείσει το πέρασμα (pics)

0
48

Στον “αέρα” βρίσκεται ο αυτοσχέδιος δρόμος που διάνοιξαν οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Μουσούρων στον Αλικιανό, μετά την επώνυμη καταγγελία την οποία κατέθεσε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, η συνιδιοκτήτρια του αγροτεμαχίου από όπου περνάει το πέρασμα.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η ιδιοκτήτρια υψηλής κυριότητας του χωραφιού η κατασκευή του δρόμου δίπλα στην γκρεμισμένη γέφυρα του Κερίτη, έγινε χωρίς την έγκρισή της, ενώ τονίζει ότι οι εργασίες προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές στο αγροτεμάχιο με εκσκαφές του εδάφους, παρατημένους σωρούς από μπάζα και χώματα με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η επανακαλλιέργεια του αγρού.

Μάλιστα ζητά ρητά να σταματήσει άμεσα η διέλευση των οχημάτων από το σημείο, καθώς όπως αναφέρει, είναι εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνη (χωρίς σήμανση και φωτισμό), ενώ καλεί τους αρμόδιους να εντοπίσουν τους δράστες της κατασκευής του παράνομου δρόμου. Διαφορετικά προειδοποιεί, ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη με παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Διαβάστε το έγγραφο που έφτασε σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων