Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα αποτυπώματα & DNA δείχνουν οι εξετάσεις

0
30

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε συμπληρωματικές απολογίες από το Ροδίτη και τον Αλβανό προκειμένου να συμπληρωθούν και τα τελευταία κομμάτια του παζλ.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star Channel, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να έχει πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο των κινητών τηλεφώνων του 21χρονου Ροδίτη, o οποίος αναμένεται  να κληθεί από την Ανακρίτρια για να γνωστοποιήσει τους κωδικούς του σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο Facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, οι έρευνες βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο πριν από την περαίωση της συγκεκριμένης δικογραφίας.

Τα τελευταία στοιχεία που προέκυψαν από εργαστηριακές εξετάσεις σε ευρήματα και στοιχεία είναι τα εξής:

Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού στο σπίτι της Ελένης στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Και οι δύο κατηγορούμενοι, μετά το έγκλημα, συμπεριφέρονται σαν να μη συνέβη τίποτα συγκλονιστικό, ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω Facebook και τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα, προκειμένου να βγουν για καφέ ή να κλείσουν ραντεβού με κοπέλες.

DNA της Ελένης και του 21χρονου Ροδίτη, βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου του πατέρα του, με το οποίο και οι δύο κατηγορούμενοι πήγαν το θύμα στο εξοχικό στους Πεύκους, ενώ στη συνέχεια την οδήγησαν αιμόφυρτη στην παραλία, όπου την πέταξαν στην θάλασσα.

DNA του 21χρονου Ροδίτη βρέθηκε και στο καπάκι της καρότσας του ίδιου αυτοκινήτου.

Σε πειστήρια μέσα στο σπίτι στους Πεύκους, από το μπάνιο, τα ταβάνια και τις πόρτες, βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και του θύματος.
DNA του 19χρονου Αλβανού βρέθηκε στο κοντάρι της σφουγγαρίστρας.

Τέλος προκύπτει η χρήση προφυλακτικού, καθώς εντοπίστηκε, εξωτερικά αυτού,  δείγμα DNA της Ελένης.