Ηράκλειο: 10 μήνες στον πατέρα του παιδιού που κλειδώθηκε στην τουαλέτα

0
21

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον πατέρα του 8χρονου αγοριού που το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε κλειδωμένο στην τουαλέτα του σπιτιού της οικογένειας.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, όπου απουσίαζε η μητέρα, ο πατέρας υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έγινε εσκεμμένα από την οικογένεια και πως πρόκειται για ένα στιγμιαίο λάθος.

Ο δικηγόρος του πατέρα ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης ωστόσο το αίτημα του δεν έγινε δεκτό από την Έδρα, με τον κύριο Ζερβό να ζητάει την μετάθεση της δίκης λόγω της απουσίας της μητέρας του 8χρονου αγοριού.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, κατέθεσαν ως μάρτυρας ο γείτονας που άκουσε το αγόρι να κλαίει και να φωνάζει με αποτέλεσμα να το απελευθερώσει. Ο γείτονας, δάσκαλος στο επάγγελμα, υποστήριξε πως δεν είχε αντιληφθεί στο παρελθόν να υπάρχουν ενδοοικογενειακά προβλήματα ενώ τόνισε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος σκουπίδια.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του, ο πατέρας επανέλαβε αρκετές φορές πως σε καμία περίπτωση δεν έγινε σκόπιμα ο εγκλεισμός του παιδιού και πως η οικογένεια του δεν λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο.