Έκανε τα ψώνια της στο Ηράκλειο με τα πορτοφόλια και τις κάρτες άλλων!

0
31

Μια 35χρονη Ελληνίδα που είχε προχωρήσει σε πέντε κλοπές τσαντών συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Η 35χρονη το… είχε κάνει επάγγελμα καθώς είχε αφαιρέσει από χρήματα και κινητά τηλέφωνα μέχρι και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες μάλιστα έκανε και αγορές!

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου η 35χρονη είχε διαπράξει συνολικά πέντε περιπτώσεις κλοπών τσαντών-πορτοφολιών, από εργαζόμενους σε καταστήματα στην ευρύτερη πόλη του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες με τις οποίες στη συνέχεια προέβη σε αγορά προϊόντων με ανέπαφες συναλλαγές και διάφορα έγγραφα.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας στην οικία της 35χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.