Απίστευτες εικόνες! Πήρε παραμάζωμα τραπέζια και καρέκλες στα Χανιά (φωτο)

0
41

Τρελή πορεία αυτοκινήτου μετά από τροχαίο στην Κάτω Σούδα

Πήρε σβάρνα τα πάντα στο πέρασμά του πέφτοντας στα τραπέζια και τις καρέκλες ταβέρνας. Ο λόγος για ένα αυτοκίνητο το οποίο ακολούθησε τρελή πορεία μετά από τροχαίο ατύχημα στην Κάτω Σούδα λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δυο αυτοκίνητα. Το ένα από αυτά ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και διέλυσε γλάστρες, τραπέζια και καρέκλες μιας ταβέρνας που λειτουργεί στην περιοχή.

Όσο απίστευτες ειναι οι εικόνες άλλο τόσο απίστευτο και συνάμα ευτυχές είναι ότι από αυτή την ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου πάνω στο πεζοδρόμιο σε μια περιοχή με ταβέρνες και σπίτια, δεν τραυματίστηκε ούτε πεζός, ούτε πελάτες ταβέρνας, ούτε οι οδηγοί των εμπλεκόμενων στο τροχαίο οχημάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Αντώνης Κουρκουμελάκης

Πρόκειται για τη γνωστή επικίνδυνη διασταύρωση της Πλωτάρχου Μαριδάκη με την Έλλης, στην Κάτω Σούδα, στην οποία έχουν γίνει αμέτρητα τροχαία ατυχήματα. Η διασταύρωση είναι επικίνδυνη, δεν έχει καμία ορατότητα και δυστυχώς παρά το τεράστιο stop που υπάρχει, τα τροχαία συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αυτοκίνητα κατέληξαν σε καταστήματα. Απόψε ένα όχημα διέλυσε τραπέζια και καρέκλες ταβέρνας, έχοντας ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο. Δεν τολμά να φανταστεί κανείς τι θα είχε συμβεί αν εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο κάποιος άνθρωπος.

Όπως επισημαίνει ο κάτοικος, καταστηματάρχης και μέλος του τοπικού συμβουλίου της τοπικής ενότητας, Χαράλαμπος Κασαπάκης, υπάρχει έντονο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σταυροδρόμι καθώς τα τροχαία ατυχήματα είναι συχνό φαινόμενο. Κρούει μάλιστα το καμπανάκι του κινδύνου και ζητά άμεση ουσιαστική παρέμβαση από τους αρμοδίους αλλιώς κάποια στιγμή θα υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες σε αυτό το σημείο – καρμανιόλα, όμως τότε θα είναι πια αργά…

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Χαράλαμπος Κασαπάκης