Υποψήφιος δήμαρχος Αποκορώνου ο Παντελής Καραγιαννάκης

0
89

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αποκορώνου ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην δήμαρχος του πρώην «Καποδιστριακού» Δήμου Αρμένων, εκπαιδευτικός Παντελής Καραγιαννάκης.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Καραγιαννάκης αναφέρει τα εξής:

«Αποκορωνιώτες και Αποκορωνιώτισσες

Μαζί με συνεργάτες που με επιτυχία είχαμε δουλέψει στο παρελθόν για τον τόπο μας, αλλά και με νέους συντοπίτες μας με όρεξη και ενθουσιασμό, σχεδιάζουμε και οραματιζόμαστε ένα σύγχρονο και προοδευτικό μέλλον για τον Αποκόρωνα.

Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και τη διαβεβαίωση ότι θα υλοποιήσουμε μεγάλες και καινοτόμες αλλαγές για την περιοχή μας, αποφασίσαμε να θέσουμε στην κρίση σας το όραμά μας για τον Δήμο Αποκορώνου.

Ως υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, σας καλώ να συμμετάσχετε δυναμικά και από κοινού σε αυτή μας την προσπάθεια.

Η νέα δημοτική παράταξη που δημιουργείται είναι ανοιχτή σε ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις.

Σας καλούμε όλους, που αγαπάτε τον Αποκόρωνα, να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών που ζούμε και να συμβάλετε μαζί μ’ εμάς στον αγώνα, ώστε ο τόπος μας, ένας τόπος πλούσιος σε φυσικούς πόρους, σε ιστορία, σε μνημεία, ευλογημένος με δημιουργικούς ανθρώπους, να ξεφύγει από τη μιζέρια, τη στασιμότητα και την έλλειψη σχεδιασμού.

Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή για την ισόρροπη ανάπτυξη και ευημερία όλου του Αποκόρωνα και μαζί πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».