Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης: «Δεν μπόρεσα να νεκροφιλήσω το παιδί μου» Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης: «Δεν μπόρεσα να νεκροφιλήσω το παιδί μου»

0
56

Δείτε όλα όσα είπε στο συγκλονιστικό βίντεο

Τις τελευταίες μέρες συγκλονίζει τη χώρα μας ο χαμός της Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφόνησαν στην Ρόδο.

Οι Έλληνες βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας και θέλουν να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. Η αδικοχαμένη Ελένη έπεσε αιχμάλωτη στα χέρια των δύο αγοριών, χάνοντας για πάντα το χαμόγελό της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η μητέρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί Σου» και συγκλόνισε με το ξέσπασμά της: » Θα έρχομαι να σου απαλύνω την πληγή, να σου απαλύνω τον πόνο. Μιλάει μια πονεμένη μάνα. Εμένα μου πρόσφεραν ένα φέρετρο. Δεν μπόρεσα να νεκροφιλήσω το παιδί μου. Ζω με ηρεμιστικά χάπια. Φάγανε το παιδί μου σαν το σκυλί στο αμπέλι. Ντροπή τους! Το σακάτεψαν».

«Το παιδί μου ξεγελάστηκε. Θέλω να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα για να αναπαυθεί η ψυχή της κόρης μου. Δες άξιζε αυτό το τέλος για την μονάκριβή μου. Εγώ θέλω να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η κόρη μου». Τα βουρκωμένα της μάτια και τα τρυφερά λόγια για την κόρη της, ραγίζουν καρδιές: «Η κόρη μου ήταν ότι πιο πολύτιμο είχα. Ήταν η παρέα μου. Δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα».