Χειροπέδες σε γιατρό που ζήτησε φακελάκι 600 ευρώ

0
50

Στην έρευνα που ακολούθησε, η ΕΛΑΣ εντόπισε άλλους τρεις φακέλους πάνω στον γιατρό και άλλους έξι στο γραφείο του με ποσά από 300 – 500 ευρώ. Συνολικά οι αρχές εντόπισαν 23.215 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν

Στη σύλληψη ενός ιατρού ο οποίος ζήτησε 600 ευρώ για μια χειρουργική επέμβαση στα μάτια ηλικιωμένης γυναίκας προσχώρησε α αστυνομία μετά τις καταγγελίες του εγγονού τους. Συγκεκριμένα ο ιατρός ζήτησε από την ηλικιωμένη 300 για κάθε επέμβαση στα μάτια της και η γυναίκα τρομοκρατημένη, έδωσε το πρώτο φακελάκι.

Όταν όμως ενημερώθηκε ο εγγονός της προσέφυγε στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ και οι αξιωματικοί του έδωσαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα και οδηγίες για τη συμπεριφορά του απέναντι στο γιατρό.

Όταν ο εγγονός της ασθενούς παρέδωσε τα χρήματα στον γιατρό, ακολούθησε έφοδος των αστυνομικών που προχώρησαν στη σύλληψή του. Στη θέα μάλιστα των αστυνομικών ο γιατρός προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στην έρευνα που ακολούθησε η ΕΛΑΣ εντόπισε άλλους τρεις φακέλους πάνω στον γιατρό και άλλους έξι στο γραφείο του με ποσά από 300 – 500 ευρώ. Συνολικά οι αρχές εντόπισαν 23.215 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία και αντίσταση.