Χανιά | Μπήκαν οι μπουλντόζες στην οδό Χάληδων! Ξεκινούν οι εργασίες | Photos

0
94

Ξεκινούν σήμερα, όπως άλλωστε ήταν γνωστό εδώ και ημέρες, οι εργασίες ανάπλασης της οδού Χάληδων και της πλατείας Μητροπόλεως.

Από το πρωί τα μηχανήματα του εργολάβου που θα εκτελέσει το έργο βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί και η διαδικασία απομάκρυνσης της σκαλωσιάς έξω από το Παλιό Δημαρχείο, στο τέλος της οδού Χάληδων.

Υπενθυμίζεται πως ο δρόμος από σήμερα το πρωί θα είναι κλειστός σε ένα μεγάλο τμήμα του εξαιτίας της εκτέλεσης των εργασιών.

Ειδικότερα και όπως είχε γίνει γνωστό κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των καταστηματαρχών της περιοχής,  οι εργασίες θα ξεκινήσουν αρχικά από το τέρμα της οδού Χάληδων, το συγκεκριμένο τμήμα της οποίας θα μείνει κλειστό για διάστημα περίπου 20 ημερών, ενώ το τμήμα του δρόμου από την αρχή του μέχρι την πλατεία Μητροπόλεως θα παραμείνει ανοιχτό προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τις εορταστικές εκδηλώσεις τις 21ης Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, βρέθηκε στο σημείο και αναφέρθηκε στο πλάνο του έργου, το χρονοδιάγραμμα και τις συνθήκες προκειμένου αυτό να ολοκληρωθεί όπως προβλέπεται:
<span
data-mce-type=”bookmark” style=”display: inline-block; width: 0px;
overflow: hidden; line-height: 0;”
class=”mce_SELRES_start”></span>