ΝΟΔΕ Χανίων: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

0
32

Η ΝΟΔΕ Χανίων τονίζει πως… «έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής», κάνει λόγο για… «παραμύθια, μισόλογα, ψέματα και ασάφεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων:

Έπεσε και το τελευταίο «φύλλο συκής» από τους υποστηρικτές του νομοσχεδίου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το οποίο παραχωρούνται για εκμετάλλευση στο Υπερταμείο της τρόικα  περισσότερα από 10.000 ακίνητα του δημοσίου. Όπως αποκαλύπτεται από νέο δημοσίευμα ενημερωτικού portal των Χανίων, έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή το νομοσχέδιο Τσακαλώτου.

Πλέον τα 10.119 ακίνητα του δημοσίου, μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι ανήκουν στο υπερταμείο και για αυτό ζητείται από τον εκμισθωτή ακινήτου του δημοσίου στα Χανιά, το ποσό των ενοικίων να κατατεθεί σε λογαριασμό της εταιρείας εκμετάλλευσης των ακινήτων του δημοσίου (ΕΤΑΔ), με έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ψεύτες είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μαζί με τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου πολιτισμού κα Βλαζάκη, παραμύθιασαν τους πολίτες που παραβρέθηκαν σε εκδήλωση, τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο. Εκεί άκουσαν μισόλογα, ψέματα και μπόλικη ασάφεια με αποκορύφωμα τα λόγια της κας Βλαζάκη η οποία ανέφερε ότι: «Με μόνη την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης δεν έχει συντελεστεί καμία μεταβίβαση ακινήτων στο Υπερταμείο».

Με την δημοσιοποίηση των σχετικών εγγράφων και πριν προλάβει να ξημερώσει, είχαν ήδη καταρριφθεί οι ισχυρισμοί της, όπως το ίδιο είχε συμβεί και πριν λίγες μέρες με την σαθρή «επιχειρηματολογία»  του κ. Σταθάκη.

Όπως λέει και η λαϊκή παροιμία: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».