Ημερίδα για την προώθηση του ελαιοτουρισμού στην Κρήτη

0
37

Εκδήλωση με θέμα «Προώθηση ελαιοτουρισμού στην Κρήτη» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου (Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης) και τον Δήμο Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς 2018.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στο Ρέθυμνο, από τις 09:00 το πρωί  έως τις 14:30 μετά το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο Grecotel Creta Pallas -Μυσσίρια (τηλ. 28310 55181).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του ρόλου και η σημασία του ελαιοτουρισμού στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού και ειδικότερα του ελαιοτουρισμού στην Κρήτη. Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές, ξεναγήσεις, γευσιγνωσία καθώς και βράβευση επιχειρήσεων για δράσεις στον τομέα του ελαιοτουρισμού.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με Λεωφορεία που θα ξεκινήσουν την ημέρα της ημερίδας, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου από το Ηράκλειο εφόσον υπάρξει λογικός αριθμός ενδιαφερομένων.

Η ώρα αναχώρησης από το Ηράκλειο είναι στις 08:00 από την πλατεία Ελευθερίας (μπροστά από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, 2810 336123 και στα e-mail: [email protected] και [email protected]