Ηράκλειο: “Φονιά θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα”! (φωτο)

0
99

Αποδοκιμασίες και απειλές προς τον 60χρονο δράστη κατά την μεταφορά του, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, που έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο τρόπος δολοφονίας της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινωνία του Ηρακλείου και αυτή αποτυπώθηκε από την παρουσία του κόσμου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας μεταφέρθηκε με την συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής Δύναμης προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

“Φονιά θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα” του φώναζε το εξαγριωμένο πλήθος στο οποίο βρίσκονταν φίλοι και συγγενείς της 53χρονης.

Ο 60χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση όντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για παράνομη οπλοφορία.

Δηλώσεις έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου Νίκος Φανταουτσάκης που υποστήριξε ότι ο δράστης έχει μετανιώσει για την πράξη του τονίζοντας ότι:

“Βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Ζήτησε συγνώμη αλλά γνωρίζει ότι αυτό δεν έχει  κανένα νόημα. Δεν μπορεί να δώσει λογική εξήγηση για την πράξη του, δεν θυμάται καν τι έκανε εκείνη την στιγμή και πόσες μαχαιριές της κατάφερε. Η αφορμή που όπλισε το χέρι του ήταν η εκδίωξη από το σπίτι της κόρης της”.