Κρήτη | Ερωτηματικά γύρω από την εξαφάνιση τουριστικού πράκτορα – Yπεξαίρεσε 19.000 ευρώ

Η οικογένεια του πράκτορα έχει δηλώσει στην τοπική αστυνομία ότι έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, επισημαίνοντας ότι υπάρχει ανησυχία ακόμη και για την ζωή του

0
57

Απροσδόκητη τροπή πήρε η υπόθεση του τουριστικού πράκτορα από το Ηράκλειο Κρήτης που φέρεται ότι υπεξαίρεσε 19.000 ευρώ τα οποία είχαν καταβάλλει τα μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, για εκδρομή στο Μεσολόγγι όπου θα έκαναν ιαματικά λουτρά για θεραπευτικούς λόγους.

Η οικογένεια του πράκτορα έχει δηλώσει στην τοπική αστυνομία ότι έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, επισημαίνοντας ότι υπάρχει ανησυχία ακόμη και για την ζωή του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η προανάκριση στρέφεται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή, η πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, Κατερίνα Κουτσογιάννη, είχε καταγγείλει ότι τα μέλη πήγαν κανονικά στα λιμάνια του Ηρακλείου και της Σούδας για να αναχωρήσουν προς Πειραιά, όμως διαπίστωσαν ότι δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες κρατήσεις.

Έτσι, κατηγόρησαν τον συγκεκριμένο τουριστικό πράκτορα ότι πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.