Βρέθηκε ο 27χρονος αγνοούμενος | Οι πρώτες φωτογραφίες και οι πρώτες του κουβέντες

0
61

Για πάνω από 24 ώρες παρέμεινε στην άκρη του ποταμού ο 27χρονος που, μέχρι να εκτονωθούν τα φαινόμενα και να πέσουν τα νερά.

Ο άνδρας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 10, από κάτοικο της περιοχής, καλά στην υγεία του, περιμένοντας τα σωστικά συνεργεία να φτάσουν κοντά του.

Όταν ο κάτοικος της περιοχής είδε τον νεαρό, ειδοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική που απεγκλώβισε τον 27χρονο και στη συνέχεια τον μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες, προληπτικά, στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους πυροσβέστες ο 27χρονος ήταν εάν ζει η κοπέλα του. Μόλις έμαθε πως η κοπέλα είναι σώα, ανακουφίστηκε εντελώς.

«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση με πολύ καλό τέλος. Ο νεαρός είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του», είπε, ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΥ Στερεάς Ελλάδας, κ. Σπαής, ο οποίος τόνισε ότι «για δεύτερο 24ωρο όλοι οι άνθρωποι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Στερεάς έχουν υπερβάλλει εαυτό, με πολλούς κινδύνους για να σώσουν συνανθρώπους μας και να προστατεύσουν περιουσίες».

Εντοπίστηκε σώος ο νεαρός άνδρας

Σημειώνεται ότι ήδη τα νερά έχουν πέσει αρκετά και οι έρευνες ξεκίνησαν πάλι με το πρώτο φως της ημέρας για τους αγνοούμενους τόσο από ομάδες της πυροσβεστικής αλλά και από κατοίκους της περιοχής. Μετά τον εντοπισμό του 27χρονου, οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στον εντοπισμό ζευγαριού ηλικιωμένων που επίσης αγνοούνται.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας προληπτικά

Ανακούφιση από την οικογένεια