Μεταγραφικό χτύπημα με Ναχουέλ από τον Ολυμπιακό

0
44

Όχι μια αλλά δύο μεταγραφικές κινήσεις στον επίλογο των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό.

Μπορεί για τον Ζοσέ Σα ήταν άπαντες υποψιασμένοι μιας και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι στην Ελλάδα από το απόγευμα όλο το… σασπένς προέκυψε με τον Ματίας Ναχουέλ.

Τον εξτρέμ που οι Ερυθρόλευκοι χώρεσαν τελευταία στιγμή στο ρόστερ τους, σε μια υπόθεση από εκείνες που θα συζητιούνται για χρόνια καθώς έγινε στο… παρά ένα της λήξης της μεταγραφικής περιόδου.

Πρόλαβαν οι Πειραιώτες, πρόλαβαν σε ένα χρονικό σημείο που κανείς δεν περίμενε πλέον ότι θα υπάρξει ένα ακόμη νέο πρόσωπο στο ρόστερ τους. Έχουν πιάσει λιμάνι ήδη 17, με τους Ζοσέ Σα και Ναχουέλ που θα ανακοινωθούν σήμερα Σάββατο πάμε στους 19 και υπάρχει πάντα η αγωνία για το… μπαμ του καλοκαιριού. Για την υπόθεση του Γιάγια Τουρέ που ούτως ή άλλως έχει άλλα χρονικά περιθώρια.

Είναι ελεύθερος ο 35άχρονος σταρ. Έχει δικαίωμα να υπογράψει λοιπόν ως τις 14 του μήνα στον έξτρα χρόνο που δίνεται από τη FIFA σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών. Μπορεί λοιπόν κάλλιστα οι κινήσεις να φτάσουν τις 20 σε ένα απίθανο μεταγραφικό καλοκαίρι που ο Ολυμπιακός το’πε και το κανε: Έφτιαξε μια ομάδα από την αρχή. Ένα σύνολο που τα ονόματα στο ρόστερ δίνουν την αίσθηση… ολικής επαναφοράς.

  1. Τι ξέρουμε για τον Ματίας Ναχουέλ:  Ότι στην Ισπανία εδώ και μερικά χρόνια αναμένεται να κάνει… μπαμ. Εξ ου και το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας φρόντισε να του προσφέρει το εθνόσημο της. Από το Ροζάριο της Αργεντινής είναι ο 22άχρονος εξτρέμ. Στις μικρές εθνικές της Ισπανίας όμως αγωνίζεται από το 2014