Στο Μαράθι κάνει τις βουτιές του το ζεύγος Μητσοτάκη

0
379

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να περάσει τις δέκα ημέρες των διακοπών στον τόπο καταγωγής του και το σπίτι που παραθέριζε από μικρός. Από τη Δευτέρα ξεκινάει μια απαιτητική, καθότι και προεκλογική, χρονιά και η απόδραση έστω για λίγο, από την Πειραιώς είναι απαραίτητη.

Τις βουτιές τους, κάνουν όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ο Κυριάκος και Μαρέβα,  στο Μαράθι Χανίων. Είναι η ίδια παραλία όπου κάθε καλοκαίρι βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και κολυμπούσε στα νερά του Κρητικού Πελάγους.

2

Από τη Νέα Δημοκρατία συνεχίζουν να αναρωτιούνται, που βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας. Οπως λένε χαρακτηριστικά είναι ο μόνος Πρωθυπουργός στη Μεταπολίτευση που κάνει διακοπές χωρίς να γνωστοποιεί ούτε το μέρος και τους φίλους που επιλέγει σαν να θέλει να κρύψει κάτι από τους πολίτες. Προσθέτουν χαρακτηριστικά ότι την ίδια ώρα που δημοσιεύονται μισθωτήρια για ένα πολυτελές σπίτι στο Σούνιο 250 τετραγωνικών μέτρων, ουδείς γνωρίζει αν ο κ. Τσίπρας βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα στην Αττική ή κάπου αλλού. Θυμίζουν ταυτόχρονα τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν με τον Πρωθυπουργό να βρίσκεται σε σκάφος επιχειρηματία ενώ και πάλι εκείνος προσπαθούσε να κρατήσει μυστικές τις διακοπές του σε νησιά της Ελλάδας.

3