Πήγε για καρπούζι… και “έπεσε” σε πυροβολισμούς | Στο νοσοκομείο 17χρονος με τραύμα στο μάτι

0
83

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε, τα νύχτα, σε χωριό του ν.Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή έναν 17χρονο, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο μάτι.

Ο 17χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να πήγε με το αγροτικό του αυτοκίνητο σε ένα κήπο στις Ασίτες, για να πάρει ένα καρπούζι. Ο ιδιοκτήτης του περιβολιού, όμως, ο οποίος είχε πέσει θύμα  κλοπών στο παρελθόν, “φυλούσε σκοπιά” για να γλιτώσει από μία νέα κλοπή. Μόλις είδε το αυτοκίνητο, άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα τα σκάγια να “βρουν” και το όχημα αλλά και τον 17χρονο.

Το αυτοκίνητο είναι χτυπημένο και από τις δύο πλευρές, καθώς ο νεαρός οδηγός προσπάθησε να κάνει στροφή και να φύγει για να γλιτώσει τον καταιγισμό πυρών!

Ωστόσο 7 σκάγια τον τραυμάτισαν στο χέρι, ενώ το σοβαρότερο τραυματισμό υπέστη στο μάτι.

Ο νεαρός διεκομίσθη, λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα, στο νοσοκομείο, ενώ έχει κινητοποιηθεί και η Ασφάλεια για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Η αστυνομία αναζητά τον ιδιοκτήτη του κήπου

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο αυτοκίνητο υπήρχε και δεύτερο άτομο, ένας φίλος του 17χρονου, η μαρτυρία του οποίου θα βοηθούσε στην έρευνα.