Στην εντατική νεαρός έπειτα από σοβαρό τροχαίο στον Ασπρουλιανό

0
506

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στον Ασπρουλιανό στο νότιο παράλληλο της Εθνικής χθες το βράδυ της Τρίτης περίπου στις 21:30 όπου σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκαν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 2 άνδρες αλλοδαποί εργαζόμενοι ξενοδοχείου της περιοχής με μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν 2 ημεδαποί νεαροί επίσης εργαζόμενοι ξενοδοχείου της περιοχής.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή λόγω της ταχύτητας που είχαν αναπτύξει το ΙΧ  που σύμφωνα με μάρτυρες τα δυο άτυχα παιδιά εκσφενδονίστηκαν από το μηχανάκι πολλά μέτρα μακριά. Ο ένας νεαρός βρίσκεται στην εντατική ενώ ο συνεπιβάτης του έλαβε εξιτήριο.

Δυστυχώς ο ελλιπής φωτισμός, τα κλαδιά στους δρόμους και κυρίως οι ταχύτητες που αναπτύσσουν οι οδηγοί  καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνη την διέλευση για τους πολίτες και τους τουρίστες της περιοχής αυτή την περίοδο που η κίνηση είναι αυξημένη. Στο παρελθόν ξενοδόχος είχε μεριμνήσει τοποθετώντας “σαμαράκια”  επιβράδυνσης ταχύτητας οχημάτων και πινακίδες στον δρόμο αλλά αρχές και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας τα είχαν απομακρύνει.