Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Πότε έρχεται, ποιους θα συναντήσει…

0
64
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων κατά τη διάρκεια της 82ης Δ.Ε.Θ. στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης". ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Σε οργανωτικό αναβρασμό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ετοιμάζεται για Κρήτη και μάλιστα για ένα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα επισκέψεων, που θα αρχίσουν από τον νομό Λασιθίου και θα καταλήξουν στον νομό Ηρακλείου, βρίσκεται η Ν.Δ.

Όπως ενημέρωσε χtες ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη στην Ιεράπετρα πολύ πρωινές ώρες. Μετά τις επαφές του εκεί, θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια στο Οροπέδιο Λασιθίου. Και την ίδια μέρα θα έρθει και στον νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον δήμο Μαλεβιζίου, για να παραστεί προσωπικά στην εκδήλωση ονοματοδοσίας του δρόμου στην περιοχή του Παγκρήτιου Σταδίου με το όνομα του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Και εκτός από το πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα της 19ης Ιουλίου, θα έχει προηγηθεί η μάχη στη Βουλή κατά την ολοκλήρωση της ψήφισης για τον «Κλεισθένη», αλλά και μία πολύ ουσιαστική συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιουλίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Αυγενάκης, ο αρχηγός της Ν.Δ. σκοπεύει να σηκώσει πολύ ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. στα τρέχοντα θέματα που σχετίζονται με τα εθνικά μας ζητήματα, αλλά και τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις. Και γενικά, σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, η Ν.Δ. βρίσκεται σε οργανωτικό αναβρασμό, που θα είναι εντονότερος όσο περνάει ο καιρός, οδεύοντας προς τις εκλογές που, όπως όλα δείχνουν, δε φαίνεται να καθυστερούν…