Η απονομή των πιστοποιητικών εξειδίκευσης στην Κυκλοφοριακή Αγωγή

0
54

Το Εργαστήριο Υγείας & Οδικής Ασφάλειας (http://lahers.seyp.teicrete.gr/), του ΤΕΙ-Κρήτης σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη φάση του Προγράμματος Προαγωγής Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς μαθητών του Δήμου Ηρακλείου, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πακέτο  «ΔΡΟΜΟ-λόγια ΖΩΗΣ».

Η εκδήλωση απονομής των πιστοποιητικών εξειδίκευσης στην Κυκλοφοριακή Αγωγή πραγματοποιήθηκε, την περασμένη εβδομάδα, στο αμφιθέατρο τελετών της Σχολής Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ-Κ παρουσία του Αντιπρύτανη καθηγητού κ. Χρήστου Φλώρου, του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Γιώργου Βλαχάκη, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Αποστολάκη, της συντονίστριας του Προγράμματος, επ. καθηγήτριας κ. Μαρίας Παπαδακάκη και της προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου κ. Μαρίας Δημητρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα «ΔΡΟΜΟ-λόγια Ζωής» είναι ένα πρόγραμμα προαγωγής κουλτούρας οδικής ασφάλειας σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου, στους μαθητές και στους γονείς των μαθητών. Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού για τη Διά Βίου Μάθηση του Δήμου Ηρακλείου «Ηράκλειο: Η πόλη που Μαθαίνει» και στόχο έχει την βελτίωση των γνώσεων, των στάσεων και των συμπεριφορών τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 12 μήνες και το υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου  σε συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης  και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.