Την Παρασκευή το Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ

0
36

Την Παρασκευή (29/6, 16:00) θα πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ για τα «φλέγοντα» θέματα της διοργάνωσης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κατέθεσε την Τετάρτη (27/6) την πρότασή του για τη δημιουργία ενός «οικονομικά βιώσιμου οικοδομήματος, με σκοπό τη σταθερή χρηματοδοτική ροή, την εξέλιξη των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και την παραγωγή θεάματος.»

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. προκειμένου να αξιολογηθεί τόσο η πρόταση του Υφυπουργού για αναδιάρθρωση, όσο για να βρεθεί μια λύση για τις επτά ομάδες που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 29/6/2018 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί της πρότασης του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού η οποία παρουσιάστηκε στις ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού την Τετάρτη 27/6/2018 και επί κάθε σχετικού ζητήματος αναφορικά με τη διάρθρωση του πρωταθλήματος της Super League και με ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των οικείων αγώνων για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Σημειώνεται ότι η δια της παρούσης σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου γίνεται επί τη βάσει συντετμημένης προθεσμίας είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού, λόγω της εξαιρετικά επείγουσας και άμεσης ανάγκης διευθέτησης των οικείων ζητημάτων και της επιβεβλημένης άμεσης επεξεργασίας της πρότασης του Υφυπουργού.»