Βρέθηκε η αγνοούμενη – Τρομακτική εμπειρία στα ανοιχτά του Ρεθύμνου

0
101

Βρισκόταν σχεδόν 20 ώρες στα ανοιχτά της θάλασσας έχοντας παρασυρθεί με το στρώμα θαλάσσης

Εντοπίστηκε η 55χρονη αγνοούμενη Ρωσίδα η οποία βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου.

Τα ίχνη τα γυναίκας αγνοούνταν από χθες στις 15.00 το μεσημέρι όταν εθεάθη για τελευταία φορά στην πισίνα του ξενοδοχείου να παίρνει το στρώμα θαλάσσης και να κατευθύνεται προς την παραλία.

Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Στην παραλία βρέθηκαν η πετσέτα της και προσωπικά της αντικείμενα, όμως η ίδια δεν εντοπίστηκε πουθενά.

Ο σύζυγος και η κόρη της ενημέρωσαν έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν ότι δεν έβρισκαν την 55χρονη πουθενά και αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε τις λιμενικές αρχές στις 9 παρά 20 χθες το βράδυ.

Άμεσα η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου έστησε επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας χρησιμοποιώντας πλωτά μέσα για την έρευνα από θαλάσσης, ενώ επειδή δεν ήταν γνωστό αρχικά αν η γυναίκα μπήκε στη θάλασσα, τόσο χερσαίες δυνάμεις του λιμενικού όσο και της αστυνομίας “χτένισαν” και τη στεριά.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα όταν λίγο πριν τις 11.30 οι αρχές εντόπισαν τη γυναίκα πάνω στο στρώμα θαλάσσης να βρίσκεται περίπου  ανοιχτά της Σκαλέτας.

Φαίνεται ότι η γυναίκα είχε παρασυρθεί με το στρώμα έχοντας απομακρυνθεί και καλύψει μια απόσταση περίπου 6 ναυτικών μιλίων (περίπου 11 χλμ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η γυναίκα βρέθηκε έχοντας τις αισθήσεις της, κάτι που δείχνει ότι πέρασε μια εφιαλτική περιπέτεια και ώρες αγωνίας αν αναλογιστεί κάποιος ότι βρισκόταν στα ανοιχτά της θάλασσας από χθες το μεσημέρι μέχρι και σήμερα το πρωί, χωρίς νερό, περίπου 20 ώρες, έχοντας παρασυρθεί με το στρώμα θαλάσσης της στα ανοιχτά, μέχρι να εμφανιστούν πραγματικά ως απομηχανής Θεός αεροσκάφος της Frontex που την εντόπισε από αέρος και οι λιμενικές αρχές του Ρεθύμνου που έσπευσαν στο σημείο.

Ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, Μπάμπης Μαρκάκης, τόνισε ότι η 53χρονη ήταν τυχερή, καθώς καθώς η εσωτερική θερμοκρασία του σώματος της ήταν 32 βαθμοί Κελσίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα παραμένει στο νοσοκομείο, λόγω καρδιακών προβλημάτων, από την πάλη με τα κύμματα.