Οι διαιτητές του 5ου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

0
55
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)

Οι Τάκης Αναστόπουλος, Ηλίας Κορομηλάς και Τάσος Μάνος θα σφυρίξουν στον 5ο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο οποίος θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά από σύσκεψη της ΚΕΔ έγινε ορισμός για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στον τελικό της Κυριακής.

Η διαδικασία κύλησε ήρεμα παρά τις ανακοινώσεις που έχουν προηγηθεί και τα όσα είπαν οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κατά την άφιξη τους στην ΚΕΔ για την κλήρωση.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Συνεχίζει να παρανομεί η ΚΕΔ

Παρότι το γεγονός, ότι η κλήρωση κύλισε ομαλά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός τόνισε από την μεριά της κατά την έξοδο πως : «Για άλλη μια φορά η ΚΕΔ μας εξέπληξε δεν περιμέναμε να γίνει ορισμός. Η ΚΕΔ συνεχίζει να παρανομει και να μην σέβεται τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ».

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Να πουν ποιους θέλουν για να μην κάνουμε και λάθος…

Τη δική τους απάντηση έδωσαν οι άνθρωποι των πρασίνων για την θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τον ορισμό των διαιτητών για τον 5ο τελικό.

Ήρεμο το κλίμα στην συνεδρίαση της ΚΕΔ αλλά από την μεριά και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του προέδρου της,  Μάνου Παπαδόπουλου,  στάθηκε στην θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την έξοδο της από τα γραφεία.

Αναλυτικότερα υποστήριξε ότι: «Συνεχίζει ο Ολυμπιακός να δημιουργεί κλίμα.  Η επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν να μπουν οι διεθνείς διαιτητές. Την άλλη φορά να μας πουν ποιους θέλουν για να μην γίνει κάποιο λάθος. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και όταν για άλλη μια φορά μας λένε ότι παρανομούν προφανώς εννοούν ότι δεν ακολουθούν τις επιθυμίες του Ολυμπιακού».

Νωρίτερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε στον τελευταίο τελικό να επιλεχθούν τρεις διαιτητές μεταξύ των κορυφαίων διεθνών ελλήνων διαιτητών και μόνο