Ευχές από τη Δημοτική αρχή Κισάμου στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων

0
58

Ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας Εμμανουήλ Δερουκάκης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κισσάμου Βασίλειος Γλαμπεδάκης με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, την Πέμπτη 7 Ιουνίου για το Επαγγελματικό Λύκειο και την Παρασκευή 8 Ιουνίου για το Γενικό Λύκειο Κισσάμου, εύχονται στους μαθητές καλή επιτυχία.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από πλευράς μαθητών, ωστόσο με επιμονή, υπομονή και θέληση μπορούν να αποφέρουν τους καρπούς των κόπων τους και να γίνουν το εισιτήριο για την εισαγωγή τους στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές προτίμησης τους. Από την πλευρά τους οι γονείς όλον αυτό τον καιρό έχουν δώσει τον δικό τους αγώνα στηρίζοντας τα παιδιά τους σε κάθε βήμα αυτής της προσπάθειας.

Οι μαθητές καλούνται να περάσουν αυτή τη δοκιμασία καταθέτοντας τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει από το προσωπικό τους διάβασμα και από τους καθηγητές τους, χωρίς άγχος, έχοντας πάντα στο μυαλό τους ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι η πρώτη τους ευκαιρία, αλλά όχι και η μοναδική.

Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλους τους μαθητές!