Νέα δεδομένα για το θανατηφόρο τροχαίο με την εγκατάλειψη του ποδηλάτη | Τι λέει ο δικηγόρος της οδηγού Χρήστος Μαρκογιαννάκης

0
87

Νέα δεδομένα για το θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 57χρονο Χανιώτη ποδηλάτη την προηγούμενη εβδομάδα.

Η φερόμενη ως οδηγός του αυτοκινήτου που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο, αν και ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί στις αρχές, σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, ο συνήγορος της κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ισχυρίζεται πως η ίδια δεν έχει καμία εμπλοκή με το περιστατικό.

Μάλιστα, δεν διαψεύδει ότι πέρασε την ώρα του συμβάντος από το σημείο, αντιλήφθηκε πως είχε συμβεί τροχαίο ατύχημα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο της, είδε τα διαδραματιζόμενα και αποχώρησε.

Σημειώνεται επίσης πως η φερόμενη ως εμπλεκόμενη στο συμβάν, αναχώρησε για το εξωτερικό όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, καθώς ήταν ένα προγραμματισμένο ταξίδι και κατά την ίδια δεν υπήρχε λόγος να μην το πραγματοποιήσει.

Σε ότι αφορά το όχημα που η αστυνομία μετέφερε στο Αστυνομικό Μέγαρο και το οποίο οδηγούσε η γυναίκα, βρέθηκε σταθμευμένο στο σπίτι της, στο συνηθισμένο σημείο.