Το συγκινητικό αντίο στον ποδηλάτη: Αγαπημένε μας φίλε “μελάκο” μας!

0
85

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της ομάδας Αρένα στον 57χρονο που έχασε χθες τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά

Ο άτυχος 57χρονος Χανιώτης ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο των Χανίων, ήταν συν τοις άλλοις μέλος της θεατρικής ομάδας “Αρένα”.

Ο χαμός του βύθισε σε βαθύ πένθος όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και τους φίλους του στην Αρένα, οι οποίοι με ένα πραγματικά συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετουν τον… “Μελάκο” τους…

Ακολουθεί το μήνυμα της θεατρικής ομάδας “Αρένα” στα Χανιά:

“Γνωριζόμαστε πια όλοι τόσο καλά! Αγαπιόμαστε τόσο που σχεδόν από τον χτύπο του τηλεφώνου καταλαβαίνουμε αν πρόκειται για κάτι καλό ή κακό.
«Τι συμβαίνει;»
«…»
«Ποιος έπαθε τι;»
«ο Μελάκος, ο Μπάρναμπυ…»
Κι εκεί ο χρόνος σταματά. Οι καρδιές μας είναι σαν να μην χτυπούν!
Ταμπλό βιβάν στην είδηση του άδικου χαμού του Κωστή μας… αν και εμείς δεν τον φωνάζαμε ποτέ έτσι.

Ο Μελάκος… μια βαρύς και μια ευαίσθητος… ένας χαρακτήρας πολυμορφικός σαν τους ρόλους του, μια παρουσία ήσυχη αλλά με άποψη και βαρύτητα…ο Κωστής, ένας οικογενειάρχης, βιοπαλαιστής για εσάς έξω…  ένας φίλος, ένας άλλος “καλλιτέχνης” για εμάς εδώ στην Αρένα… ένας άνθρωπος, που στο σανίδι λίγα μας χώριζαν και άπειρα μας ένωσαν…

Αγαπημένε μας…

Σ’ ευχαριστούμε, όλα τα παιδιά της ΑΡΕΝΑΣ και ο καθένας για τους δικούς του λόγους για τις στιγμές που περάσαμε μαζί όλα αυτά τα πολλά χρόνια, για την καρδιά σου που μας άνοιξες, για τα μυστικά που μοιράστηκες μαζί μας, για την προσοχή που έδινες στα δικά μας μυστικά, για τις ώρες της ζωής μας που μοιραστήκαμε εκτός θεάτρου και προβών, για το παράδειγμα που μας έδινες στην αντιμετώπιση των δυσκολιών, για το χρόνο σου και τη γενναιοδωρία σου. Μοιραστήκαμε αγωνίες, γέλια, κλάματα, ιστορίες, φιλοσοφίες, τσακωθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε…αγαπηθήκαμε!

Θέλουμε να σε θυμόμαστε μόνο με χαμόγελο! Κι έτσι θα κάνουμε!
Όπως κάνουμε και για τον Γιώργο και τη Ρίτσα!
Θα θυμόμαστε τα όσα ζήσαμε παρέα και θα γελάμε δυνατά να μας ακούς!
Θα σου κλείνουμε το μάτι όλο νόημα… όπως έκανες κι εσύ… και θα χαμογελάμε στη θύμισή σου!

Σήμερα, θα κλείσουμε τα μάτια μας και θα φανταστούμε μια κοινωνία με συνετούς οδηγούς! Και ένα κράτος που δε θέλει τροχαία! Και θα την φτιάξουμε αυτή την κοινωνία!

Αγαπημένε μας φίλε! “Μελάκο” μας!  Γλυκέ μας “ταβερνιάρη”!