Ο κύβος ερρίφθη: Υποψήφιος για το Δήμο Χανίων ο Ευτύχης Δαμιανάκης

0
68

Μία ακόμη υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Χανίων, στις εκλογές που θα διενεργηθούν το 2019, φαίνεται να «κλειδώνει» πλέον οριστικά.

Μετά από μία μακρά περίοδο διερευνητικών επαφών και εντατικών ζυμώσεων ο κ. Ευτύχης Δαμιανάκης, φαίνεται να έχει πάρει πλέον τις οριστικές του αποφάσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kriti24.gr, ο κ. Δαμιανάκης, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προτίθεται να ανακοινώσει και επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διενεργηθούν το φθινόπωρο του 2019.

Ο κ. Δαμιανάκης μετά από μία σειρά επαφών, έχει ήδη στη διάθεσή του ένα μακρύ κατάλογο στελεχών και ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να βρεθούν στο πλευρό του και να στελεχώσουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι τον συνδυασμό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Δαμιανάκης αυτό που θα επιδιώξει είναι να επιτύχει το σωστό μείγμα εμπειρίας και «φρεσκάδας», στη λίστα των υποψηφίων του, την οποία επιθυμεί να στελεχώσει με πρόσωπα δοκιμασμένα στην τοπική αυτοδιοίκηση ή σε άλλες θέσεις ευθύνης, αλλά και με πολλά νέα και «φρέσκα» πρόσωπα , με καλή εικόνα στην κοινωνία, επιτυχημένους στη δουλειά τους, οι οποίοι θα ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά.

Ο ίδιος είναι άλλωστε γνώστης των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης καθώς έχει προηγούμενη εμπειρία από τη θητεία του και στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Είναι γνωστό στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», ότι ο κ. Δαμιανάκης  εργάζεται αθόρυβα και μεθοδικά εδώ και πολύ καιρό και πριν λάβει την τελική απόφαση, φαίνεται ότι στάθμισε όλα τα δεδομένα, ώστε να παρουσιάσει μία ισχυρή υποψηφιότητα, απέναντι τόσο στο σημερινό Δήμαρχο κ. Τάσο Βάμβουκα, αλλά και όσους ακόμη επιλέξουν να  μπουν στην μάχη των εκλογών στο Δήμο Χανίων.

Με την υποψηφιότητα του κ. Δαμιανάκη,  με εκφρασμένη την πρόθεση του Δημάρχου κ. Τάσου Βάμβουκα να διεκδικήσει μία ακόμη θητεία και με τη δεδομένη, όπως όλα δείχνουν, υποψηφιότητα του κ. Άρη Παπαδογιάννη, προς το παρόν διαμορφώνεται ένα «σκηνικό» με τρεις διεκδικητές του Δημαρχιακού αξιώματος, στο Μητροπολιτικό Δήμο των Χανίων.