Συνελήφθησαν οι δύο προσαχθέντες για την επίθεση κατά Μπουτάρη

0
68

Στη σύλληψη των δύο ανδρών που είχαν προσαχθεί στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως ύποπτοι για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Ελληνες, ηλικίας 20 και 36 ετών.

Οι συλληφθέντες εμφανίζονται στα βίντεο και τις φωτογραφίες από την επίθεση, με τις αρχές να βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση και των υπολοίπων ατόμων που επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι έρευνες συνεχίζονται, εξετάζοντας διεξοδικά οπτικοακουστικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο που έχουν καταγράψει την επίθεση.

«Οι τραμπούκοι – ακροδεξιοί θα έλθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους» υπογράμμισε νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για ζητήματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, τονίζοντας πως «δεν είναι πατριώτες, προσβάλλουν την δημοκρατία μας. Η Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τους οδηγήσει στην Δικαιοσύνη».

Ο κ. Τόσκας είχε, μάλιστα, και τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μπουτάρη, ο οποίος εξήλθε από το νοσοκομείο και τον διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα έχει πολύ γρήγορα όλα τα στοιχεία για να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της επίθεσης.