“Βόμβα” στον Δ.Χανίων: Παραιτείται απο δημοτικός σύμβουλος ο Μιχ. Βλαχάκης

0
60

Τα όσα έγιναν με τις καντίνες φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που “ξεχείλισε το ποτήρι” του αντιδημάρχου Χανίων

Την παραίτησή του απο την θέση του δημοτικού συμβούλου Χανίων αποφάσισε – σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr – ο αντιδήμαρχος Χανίων Μιχάλης Βλαχάκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το περιστατικό με τις καντίνες, οι οποίες – σύμφωνα με τον ίδιο – έχουν καταληφθεί παράνομα, είναι η βασική αιτία που τον ώθησε σε αυτή την απόφαση.

Να σημειωθεί πως οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν πως ενώ με απόφαση του κ.Βλαχάκη, το πρωί  συνεργείο της ΔΕΥΑΧ και αστυνομική δύναμη πήγαν στις καντίνες προκειμένου να γίνει διακοπή της υδροδότησης, λίγες ώρες μετά, το νερό επανασυνδέθηκε με δικαστική απόφαση την οποία ζήτησαν οι επιχειρηματίες καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί η άρνηση του δημοτικού συμβουλίου να σηζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, όπως είχε εισηγηθεί ο κ.Βλαχάκης, ο οποίος θεωρεί πως δεν μπορεί πλέον να εκτελέσει τα καθήκοντά του σε αυτές τις συνθήκες.

Μάλιστα ο Μιχάλης Βλαχάκης φέρεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την στάση που κράτησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, θεωρώντας πως τον απαξίωσαν και πως συνολικά το συμβούλιο δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν και άλλες αφορμές εξ αιτίας των οποίων είχε εκδηλωθεί η δυσαρέσκεια του αντιδημάρχου Χανίων με αποτέλεσμα να παραιτηθεί απο την θέση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και πρόσφατα απο την θέση του αναπληρωτή του δημάρχου Χανίων.