Στην “φάκα” πιάστηκαν δράστες ζωοκλοπής στο Λασίθι!

0
49

Εξιχνιάστηκε άμεσα, υπόθεση ζωοκλοπής που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Συνελήφθησαν δυο Έλληνες ηλικίας 58 και 28 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Έπειτα από καταγγελία ενός 51χρονου, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από περιφραγμένο αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, 55 πρόβατα συνολικής χρηματικής αξίας 5.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου προέκυψε ότι οι δύο άνδρες διέπραξαν την εν λόγω ζωοκλοπή. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου σε περιφραγμένο αγροτεμάχιο που χρησιμοποιούν οι δύο ημεδαποί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων προβατοειδών.

Τα κατασχεθέντα πρόβατα αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.